15 Kens diferents s'afegeixen a la col·lecció de Barbie

Carla Brenner

Dimecres 21 de juny

El xicot de Barbie està de sort, ara li toca a ell expandir la gamma! Fa un any i mig que es van introduir al mercat moltes noves Barbies, però de la seva parella no en sabíem res. Ara els amants del món de les nines podran gaudir d'una immensa diversitat entre els nous models de les nines més conegudes de Mattel

Nova gamma de Barbie i Ken
Nova gamma de Barbie i Ken

Com podeu comprovar en els nous Kens, la marca Mattel ha decidit introduir-ne uns de més prims i també de més forçuts. També set tons de pell diferents, i fins i tot, nou pentinats diferents. A més, han volgut introduir diferents models de roba per representar l'actualitat tan diversa que es viu avui dia; tal com han assegurat des de Mattel: "La Barbie sempre ha reflectit els temps en què viu".

Tots aquests canvis es deuen al fet que una gran majoria de gent es queixava perquè la Barbie no reflectia les noies actuals. Ara, amb tots aquests canvis els usuaris ja no es podran queixar. Trobaran nines més altes, més baixes, més primes o més fortes, de diferents tonalitats i amb diferents tipus de cabells, tot dependrà del gust del consumidor!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis