10 famosos i els seus respectius dobles!

Carles Perez

Divendres 5 de maig

A tots ens han dit que ens assemblem a algú altre... No és tan estrany com sona; recordeu que al món hi vivim més de 7 mil milions de persones, cosa que converteix en inevitable el fet de compartir les faccions de la nostra cara amb algun desconegut. 

A més, ho assegura un estudi: "al món hi ha una mitjana de 7 persones idèntiques a nosaltres". Cada rostre és únic però, sovint, les semblances són inevitables. Si topar cara a cara amb un doble teu ja deu impactar molt, imagina't que et mostren una fotografia d'un nadó que és clavadet a tu!!!! O encara més fort, d'un bebè que és igualet a tu quan tenies la seva mateixa edat. Quin mal rotllo...!

Als famosos els passa sovint, això, sense anar més lluny a Ed Sheeran li va passar... Recordeu la fotografia d'aquell nen pèl-roig que ha fet la volta al món? Ara us l'ensenyem per refrescar la memòria, i de passada us n'adjuntem 9 més on veureu la comparació entre famosos i els seus respectius dobles! Impacients?

1) Ed Sheeran

2) Danny del Vito

3) Sir Ian McKellen

4) Gordon Ramsay

5) Jay Z

6) John Legend

7) Mrs Doubtfire

8) Vladimir Putin

9) Wallace Shawn

10) Simon Pegg

Què en dieu? S'hi assemblen tant com diuen o creieu que les xarxes socias n'han fet un gra massa? El nostre top tres és per a Wallace Shawn, Putin i John Legend...!!!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis