Triple X: Reactivated (Veure tràiler)

La tercera i explosiva entrega de la taquillera franquícia liderada per l’agent del govern Xander Cage (Vin Diesel), que amb el seu equip hauran de recuperar una arma coneguda com “La capsa de Pandora”. Xander haurà de descobrir una confabulació en les més altes esferes mundials.

Figuras ocultas (Veure tràiler)

Mentre els Estats Units competien amb Rússia per ser els primers a portar el primer home a lespai, la NASA va descobrir el talent ocult dun grup de dones afroamericanes, dones matemàtiques que es van convertir en els autèntics cervells de l’arribada dels Estats Units a lespai. Es tracta duna història real de tres dones, Dorothy Vaughn, Mary Jackson, i Katherine Johnson, que van superar qualsevol limitació professional, de raça o de gènere.

Loving (Veure tràiler)

La història de Mildred i Richard Loving, una parella de Virgínia que es va casar al 1958. Fins aquí, tot normal. Però era un matrimoni inter-racial: ella negra i ell blanc. Per aquest motiu van ser empresonats i exiliats. Durant més duna dècada van lluitar pel seu dret a lamor i a viure a casa seva. Aquesta pel·lícula està inspirada en fets reals.

Shin Godzilla (Veure tràiler)

Godzilla ressuscita a Tòquio, una ciutat i un país encara turmentat per les seqüelesd’un gran desastre natural. Desafiat per la desesperació, el Japó haurà de trobar la força per superar aquests desafiaments.En quina d'aquestes pel·lícules apareix un dels protagonistes de la saga Fast & Furious?


Buscant resultats...