2015-12-09 16:20:46

Un noi de 25 anys viatja en primera classe i en hotels de 5 estrelles sense pagar ni un euro

 

Creieu que és possible allotjar-se en hotels de 5 estrelles i viatjar en avions de primera classe sense tenir ni un euro? Us assegurem que és possible.

Doncs preneu nota perquè flipareu amb aquest jove, Ben Schlappig, que des de fa un any i mig es dedica a passejar-se per mig món i allotjar-se en els millors hotels i no per això ha atracat mai cap banc ni tampoc li ha tocat la loteria.


Com s'ho fa? Doncs aprofita els punts que li donen amb les targetes de crèdit i punts per volar amb companyies d'avions en primera classe i en hotels de 4 estrelles.

La seva obsessió va començar amb 14 anys quan va demanar als pares que li deixessin passar l'estiu viatjant pels EUA i així aconseguir un bitllet en primera classe per anar a veure la família a Alemanya.

Actualment es passa una mitjana de 4 hores volant i com a mínim fa un vol internacional a la setmana. Per exhibir-se ha fet un blog on explica com rendibilitzar els punts que ens donen les companyies. Queda clar que no és fàcil i que si vols aprofitar-ho has d'estar volant constantment, com fa ell! Tot un exemple a seguir, que, tot s'ha de dir, és graduat en màrqueting.

Font: La Vanguardiaradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+