2015-10-30 16:59:17

Un japonès deixa engegada la seva videoconsola durant 20 anys

 

Sí sí! Sembla increïble, però un jove japonès s'ha passat vint anys amb la videoconsola engegada per no perdre la partida.

Actualment les memòries de les videoconsoles et permeten guardar els arxius i les partides a la memòria, però fa uns anys (dues dècades, exactament) no hi havia aquesta opció. Per aquest motiu la consola d'aquest jove s'ha passat engegada tants anys.

El model concret és una versió de la Super Nintendo que va sortir al Japó i que s'anomena "SuperFamicom". El joc que ha estat carregat durant tant de temps es diu Umihara Kawase, un dels jocs que més ho va petar en aquell moment al Japó.

El noi en qüestió ha dit que només la va apagar en una ocasió després de traslladar-se de pis. Tot i això ha mantingut la consola connectada durant 20 anys, cosa que representa unes 180.000 h de funcionament!

 

Diu que si l'apaga perdrà la partida i que no s'ho vol permetre...! Us imagineu que li marxa la llum de casa? Quin caos!

 

Font: Meristationradioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+