2017-01-04 22:58:39

BAC NEWS: Actors que canten de puta mare!

Com ja sabeu, l'actriu Emma Watson es posarà en el paper de Bella en el remake de la pel·lícula "La Bella i la Bèstia" i ara fa pocs dies que es va filtrar una cançó de la pel·lícula cantada per ella, i quina veu!


Doncs molts actors i actrius coneguts a tot el món també posseeixen aquest do i que potser no coneixeu que també canten d'allò més bé!


Per una part trobem l'actriu Keira Knightley, coneguda pel seu paper a la pel·lícula "Piratas del Caribe" o "Love Actually", però a "Begin Again" (2013) ens sorprèn amb la seva preciosa veu.


La sensual Amanda Seyfreld ens va sorprendre amb la seva veu a la pel·lícula musical "Mamma Mia" i més tard a "Les Miserables". Doncs a la pel·lícula "Querido John" (2010) també podem escoltar la seva dolça veu cantant.


Però no tot són veus femenines, l'actor Ewan McGregor, que ens va enamorar tots a la pel·lícula "Mouling Rouge", també està realitzant musicals a Broadway!


Finalment, l'actor Jonathan Rhys Meyers, conegut per la pel·lícula "Match Point", també té una de les veus més boniques i aconsegueix que ens desfem en escoltar-lo a la pel·lícula "August Rush" (2007).
radioflaixbac.cat fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la vostra experiència de navegació i també per fer tasques estadístiques. Si continueu navegant, entenem que accepteu la nostra Política de Cookies.

Google+